4 par sko til 250,- I`lllllllike it ;)

Hola chicas =)

Ååå det er så super deilig med fri, jeg har sovet ut og er nå uthvilt som bare det :)

Da jeg var i London var det ikke vanskelig å finne seg noe i supervarehuset Primark. Der er alt billig der og du er garantert å gå ut derfra med en pose eller flere :)

Det er så billig der at du vil ikke tro det. Når du får topper til 30 kroner og sko fra 20 kroner og oppover, ja, da er du dømt til å handle da. Sånn er det bare :)

Jeg klarte å plukke med meg 4 par sko som var så heldige og bli med meg hjem til Norge. Og prisen var upåklagelig. 250 kroner for 4 par sko er helt sinnsykt billig!!!!

Disse la jeg min elsk på fra første stund, måtte bare!

Disse marine blå fant jeg ikke med en gang, men venninnen min hadde kjøpt dem til datteren sin så vi måtte tilbake slik at jeg fikk meg et par også. De kommer til og bli godt brukt ila sommeren. Jeg elsker marineblå :)

Disse beige pumpsene var de dyreste jeg kjøpte og kostet bare 120 kroner. Nude pumps er en slager og det kan alle bruke. Passer til alt gjør det også :)

Jeg kommer ikke utenom ballerina sko og falt helt for disse gullklumpene her, de innviet jeg faktisk igår. Kjempe gode å gå i.

Jeg har aldri vært fan av å vise dagens antrekk, men idag fikk jeg lyst =)

Sko: Primark
Chinos: Primark
Beige tunika: H&M
Marineblå cardigan: Zara

Mon tro hva denne dagen bringer, jeg skal iallefall gjøre det meste ut av den ;)

Ciao ;)

2 speak out loud

Isabellas hjørne

01.05.2012 kl.16:46

Å, kjære vene! Skuus heaven! (Dir.oversatt: skohimmelen!). Nyt dagen!

Annette

01.05.2012 kl.20:03

Isabellas hjørne: Hehe..ja, det er helt sinnsykt billig og skoene er jo veldig fine også =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits