Mai er den fineste måneden =)

Hei på dere super skjønne vesener =)

Jeg har hatt skikkelig mandags følelse idag, men det er jo onsdag joo og snart helg...weeeee =) Det kan man jo ikke gjøre annet enn å glede seg over, right? ;)

Igår var det utrolig godt med en fridag, noen gikk helt sikkert i tog, andre koste seg på tur og noen gjorde kanskje ingen ting. Deilig med fri var det nok uansett for de fleste :)

Selv var jeg i Hokksund camping sammen med ei venninne og hennes tre barn.
Det var en kjempe fin sommerdag igår, jeg tror jammen meg jeg leste 22 grader i skyggen da jeg dro ut kl.14. Det er varmt det.

Det var veldig fint for barna å leke her, og så var det en utrolig fin plass.

I parken rundt campingplassen der var det masse forskjellig kunstverk virket det som, kunst som både voksne og barn hadde laget, dikt var det der også.

Den fiskeaktige kunsten hadde farger i seg, var utrolig fint in real life. Fint å se at de har gjort parken så fin.

HerreGud, se så hvit jeg er, det syntes virkelig i den strålende solen. Jeje..jeg har egentlig ikke noe imot å være hvit. Jeg har aldri vært opptatt av å sole meg og bli brun. Det er mer for nordmenn det, og siden jeg er halvt utenlandsk er jeg ikke spesielt opptatt av det ;)

Dette skiltet her fikk meg til å le og riste på hodet. Hvis du ser den lille skfiten på bildet "hunde poser", så vil jeg tro det er meningen at det skal være hundeposer der som folk kan ta med seg for å plukke opp dritten for så å kaste hundeposen i søplekassen.

På bildet under ser du hvor teite folk er som legger tilbake hundeposene full av dritt. Det kan ikke være mulig, jeg blir helt paff når jeg ser slikt. Er virkelig folk så dumme??????

Denne kjempe fine hytten skulle jeg likt og hatt ja, den var så søt og fin =)

En kjempe fin dag i det nydelige været :)

Hva gjorde du i det flotte 1.mai været igår?

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits