En stor dag!

Det har vært en stor dag for sønnen til venninnen min, han har konfirmert seg i dag og ser ut som har hatt en perfekt dag.
Det var så hyggelig å hilse på alle sammen og det er jo mange der jeg aldri har hilst på før.

Igår hjalp jeg til å dekke festbordet, det ble hvitt og lime grønt. Resultatet ble ganske så fint syntes jeg.

Jeg syntes det er så stas å dekke bord, da er jeg virkelig i mitt ess. Hovedoppsatsen ble også veldig dekorativ.

Det ble servert koldtbord som pappan til konfirmanten stod for, fy søren så masse godt det var og det beste av alt var at han hadde lagd alt fra bunnen av. Det må man jo når man er kokk. Både varm og kald mat var det og til og med fiskesuppe til forrett om man ønsket det.

Til dessert fikk vi servert noe som bare er helt sinnsykt godt, det er en stor grund til å finne seg en kokk som mann assa. Det er den beste desserten jeg vet om og hjemmelaget var den også. KARAMELLPUDDING MED KARAMELLSAUS =) Superb!!!

Konfirmanten og foreldrene, en meget fornøyd konfirmant.

Det var strålende vær idag selvom det var litt sur vind, men det viktigste var at det var opphold. Syntes dette huset var så fint med himmelen i bakgrunnen.

Hyggelig og bli kjent med nye mennesker, jeg fikk god kontakt med søsteren til Elin. Skikkelig glad jente. Her poserte vi sammen med Amalie.

Det ble tatt familiebilder ute og da vi kom inn ventet kaffe og kaker. Herremin så mange gode kaker det var. Jeg trillet bokstavelig talt hjem!

Nå er jeg stappmett og kommer ikke over den sinnsykt gode karamellpuddingen, den var bare helt fantastisk god!

Har du vært i konfirmasjon denne helgen?


Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits