Bursdager er til for å feires =)

Hei dere =)

Jeg er back on track, det vil si at jeg er tilbake til Norge og har startet hverdagen igjen :) Er forsåvidt ganske fornøyd med det selvom jeg gjerne skulle hatt mer ferie og vært i USA noen uker til, men det får bli neste år.
Jeg lover dere masse bildedryss etterhvert, men jeg er fortsatt på New York tid og har tusen ting på agendaen her hjemme, de sier at tålmodighet er en dyd.....

Igår var jeg i bursdag til nevøene mine, jeg hadde shoppet som en gal til de i USA og begge guttene ble fornøyde med det jeg hadde handlet til dem.

Minstemann sin kommentar da han åpnet pakken:

"Wow, så mange kule klær, akkurat det jeg trengte. Jeg ønsket meg det ikke, men jeg trengte det"

Beste kommentaren på lenge :)

Søsteren min hadde bakt deilige kaker som alltid!

Denne kanel kringelen er den beste som finnes, søsteren min lager den sååååå god :)

Her koser minstemann seg skikkelig :)

Gullungen til tante det.

Nå er det såvidt jeg klarer å holde øynene oppe så jeg får gjøre litt ting her hjemme, kan ikke legge meg riktig enda :) Håper denne jet lag`n gir som ila noen dager bare :)

Hvordan står det til med dere?

One speaks out loud

Helene Liverød

04.06.2012 kl.20:52

oj, den var dritkult!

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits