The Hamptons is were the celebrities goes for holiday!

Hei på dere solstråler =)

Endelig har jeg fått satt av tid til å vise dere bilder fra drømmeferien min som jeg har vært på nå nylig. Jeg var i New York i 2 uker og besøkte familie og har virkelig storkost meg. Jeg tenkte jeg skulle dele opp denne fabelaktige ferien min i ulike innlegg da jeg har tatt kjempe masse bilder.

Da jeg ankom Newark airport i New York dro Basil og jeg rett til The Hamptons. Det er dit hvor alle de store kjendisene reiser på ferie og har sommerhusene sine. Basil bor der, nærmere bestemt Montauk og jeg hadde noen utrolig herlige dager der borte.
Der kom også kusinen til pappa på besøk og ble i helgen sammen med oss. Det var så koselig å være sammen med både kusinen til mamma og kusinen til pappa og de kom veldig godt overens, noe som jeg syntes er helt topp :)

Her er huset til Basil, et flott hus plasert super idyllisk.

Og det beste med hele tomten hennes er denne flotte hagen med det nydeligste "Storybook" treet.

Da Linda kom (kusinen til pappa) hadde hun med seg de deiligste cup cakes`ene du kan tenke deg, de var så fine og på toppen av det, så smakte de like godt som de så ut. Jeg var iallefall strålende fornøyd.

VI var på sightseeing i Montauk, her er det et veldig berømt fyrtårn som mange turister besøker om de er i The Hamptons.

The Montauk lighthouse.

VI var litt rundt omkring både East Hamptons, South Hampton, Bridge Hampton, Amagansett for å se litt rundt å vise Linda rundt som ikke har vært der før.

Jeg elsker disse vindmøllene her, gammeldagse og stilige.

Den ene kvelden tok jeg med Basil og Linda ut på middag, det var så koselig og etterpå gikk vi en tur i området der og ned på bryggen, bare se på den flotte solnedgangen med svanen som svømmer.

Linda har jeg møtt en gang før da hun var i Norge, jeg var 13 år og husker ikke så veldig mye annet enn at jeg syntes hun var veldig snill. Og det stemte. Hennes siste dag sammen med oss utnyttet vi til det fulle og nye minner skulle lages.

Vi spiste frokost på en diner, jeg elsker amerikanske pannekaker til frokost.

Basil og jeg var på kino i East Hampton, vi så The Dark Shadow med blant annet Johnny Depp, utrolig bra film.

Og jeg var på favoritt vintage butikken min "Out of the closet", der hadde de så utrolig mye lekkert :)

Etter en lang weekend i The Hamptons dro vi inn til Manhattan, og det skal jeg fortelle om neste gang :)

Har du feriert i The Hamptons før?

2 speak out loud

Mr.Han

09.06.2012 kl.22:07

I natt som var drømte jeg om deg. Tro det eller ei.

Annette

10.06.2012 kl.11:02

Mr.Han: Hehehe...ja, det var jo hyggelig :)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits