Måneden som kom og gikk - Mai 2012

Better late then never....

Selvom vi er godt igang med juni måned må jeg nesten ta en litt oppsummering av hvordan mai måned var.
Så her kommer et lite tilbakeblikk..

Månedens opptur: Mai er en av de fineste månedene syntes jeg og jeg elsker 17.mai og alle konfirmasjonene som er. Det var en kjempe koselig dag, litt spesiell denne gangen siden jeg dro til New York dagen etter.Månedens nedtur: Jeg har ikke hatt noen nedturer denne måneden, ikke som jeg kommer på nå så da har jeg nok ikke det :)

Månedens person: Jeg har så mange gode mennesker rundt meg, men ei som jeg virkelig har fått god kontakt med er kusinen til mamma Basil, som jeg besøkte i USA. VI har hatt det så utrolig morsomt sammen, blitt ordentlig kjent med hverandre og bare kost oss. Hun og jeg er ganske like på mange måter og jeg er så glad for den kontakten vi har.

Månedens sang: Som jeg fortalte dere her om dagen så har jeg fått skikkelig dilla på en trance låt og det må være månedens sang. Den har gått på repeat flere ganger om dagen. FKN feat. Jahala med Why?

Månedens film: Jeg har sett blant annet Battleship, What to expect when you`re expecting og Dark Shadows og jeg må si at jeg fikk litt sansen for Dark Shadows med Johnny Depp.

Jeg digger alle de sære rollene han spiller.

Månedens inspirasjon: Jeg er utrolig glad i å dekorere bord, enten til festligheter her hjemme eller for andre. Sønnen til ei venninne ble konfirmert denne måneden og jeg hjalp til med å dekke borde. Med enkle grep kan det bli riktig så lekkert :)

Månedens beste kjøp: Det er ingen hemmelighet at det har blit litt shopping i NY, men før jeg dro dit bestilte jeg meg en almanakk som jeg trengte. Jeg trenger jo ny hvert år og denne gangen ble det denne egen designede Christian Louboutin/Audrey Hepburn inspirerte almanakken. Jeg elsker den rett og slett.


Månedens dårligste kjøp: Ingen dårlige kjøp denne måneden ;)

Månedens beste måltid: Utrolig mange gode måltid har det blitt denne måneden. Alt fra deilig løksuppe, cheeseburger sliders til gode salater og indisk mat, men den som virkelig sitter igjen må være cheeseburger sliders, de var sååååå gode :D

Månedens bildet: Syntes dette bildet av nevøen min er så fint, skikkelig nydelige øyne og spist så god kake atte :)

Håper din mai måned var bra :)


2 speak out loud

www.EliseRener.blogg.no

08.06.2012 kl.20:34

Kjempe fin blogg, stå på videre!

Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥

Annette

08.06.2012 kl.20:49

www.EliseRener.blogg.no: Tusen takk for det =)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits