Barnet i meg!

I helgen hadde jeg nevøen min på overnattingsbesøk. Det var stor stas for både han og meg selv :)

Han kom på jobben min og fikk være der sammen med meg noen timer, det likte han kjempe godt. Sjarmerte kollegaene mine i senk, spilte litt på tlf. fikk spise godteri og oppførte seg eksemplarisk. Da jeg leverte han på søndag spurte han om han kunne være med på jobben min en annen dag også, men da en hel dag ;)

Vi kjøpte litt lego som vi bygde og lekte med på fredagskvelden. Det var veldig gøy. Jeg tror vi satt nærmere tre timer på kjøkkenet og bygde lego :)

Han fikk velge seg hvilken lego han ville og det ble Ninjago av et eller annet slag.

Det ferdige resultatet ble til en veldig tøff leke :)

Mens vi holdt på med lego byggingen, måtte vi jo også ta oss noen små velfortjente pauser, da var det blant annet istid :)

Mye tulling og latter ble det også. Han kommer virkelig med så mange gullkorn at tante-hjertet smelter hver gang =)

Jeg fikk tatt dette herlige blinkskuddet av gullet til tante :)

Vi var på kino og så Lorax Skogens vokter, ganske så bra film. Det er alltid så kjekt å ta med nevøene mine på kino, og ekstra kjekt siden jeg liker animerte filmer også :)

Helgen var perfekt tiltross for lite søvn, den håper jeg og ta igjen til helgen. Det har vært meget hektisk etter at jeg kom hjem fra ferie, det har blitt sene kvelder og jeg har fått minimalt med søvn, men sove kan man gjøre i graven ;)

Hvordan var helgen din?

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits