Paul Mitchell & Joico - Straight hair!

Heisann skjønninger =)

Det er mange som lurer på hvordan jeg får så fint og glatt hår når jeg har rettet ut håret mitt, og at det holder seg rett over flere dager.
Og det skal jeg gi dere svaret på i dette innlegget :)

Da jeg jobbet i en frisør salong lærte jeg meg sakte, men sikkert at man ikke behøvde å vaske håret hver eneste dag, for det var nemmelig det jeg gjorde. Men det er ikke bra for håret i lengden. Jeg lærte meg til å vaske det hver 3. eller hver 4.dag og har fint klart å opprettholde det selv den dag idag. SKikkelig flinkis ;)

Når jeg skal rette ut håret mitt så bruker jeg endel produkter i håret, og det er viktig for et fint resultat.

Når håret er vått så bruker jeg 3 forskjellige produkter.

Paul Mitchell Super Super Skinny serien


Super Skinny Relaxing Balm (den hvite flasken til venstre) gjør at håret tørker raskere samtidig som den gjør håret mykt og kontrollerer frizz.
Super SKinny Serum gir fuktighet og balsam til håret og er super på tuppene. Denne bruker jeg hver gang etter at jeg har vasket håret uavhengig om jeg skal rette det ut eller ikke. Den er perfekt til tørt, slitt og krøllete hår.I tillegg til disse to kjempe gode produktene fra Paul Mitchell, så bruker jeg en Smoothing Balm fra Joico sin vidunder serie K-Pak.

Denne kremen retter og beskytter håret mot varmebehandling i tillegg er det bittelitt shining glitter i den som gjør håret skinnende og glansfullt.Når alle produktene er i håret lar jeg det enten luft tørke eller føne det hvis jeg har dårlig tid.
Så når håret er tørt og klart til å rettes ut bruker jeg en varme beskyttende spray.

Silk Result fra Joico

Det er utrolig viktig at man bruker en varmebeskyttende spray når man enten skal føne eller rette ut håret. Det gjør at resultatet blir mykt og glansfullt også ser det ikke så slitt ut som det ellers ville gjort om du lot være å bruke det.Personlig mener jeg at disse fire produktene gjør underverket på et hår som jeg har som både er litt tørt og krøllete. Resultatet med disse produktene blir kjempe bra og jeg sverger til de hver gang :)

Hvilke prdukter bruker du i håret ditt når du skal rete det ut?

3 speak out loud

Charlene

23.06.2012 kl.18:14

De fleste frisører jeg har spurt sier at det holder å bruke olje før jeg retter det, at den fungerer like godt som varmebeskyttende.. Er det bullshit? Føler liksom ikke at oljen gir så mye beskyttelse jeg.. *flau*

Annette

23.06.2012 kl.23:04

Charlene: Frisører sier mye rart. Alle frisører har sine måter å gjøre ting på og har sine favoritter av produkter. Noen liker det og andre liker det. Alle hår typer er forskjellig og har sitt behov, det behøver ikke bety at alle skal bruke olje i håret sitt. For et med veldig glatt hår blir olje fort fett og det ser ikke så pent ut syntes jeg.

Personlig anbefaler jeg serum/olje til tørt og skadet hår, men skal kun brukes i lengdene og tuppene. Utifra de bildene jeg har sett av deg så syntes jeg det er litt rart at du bruker olje i håret. Har du virkelig så tørt og skadet hår?
Jeg syntes ikke serumet beskytter godt nok, fordi jeg har mye hår og veldig tørt hår, så jeg føler at jeg trenger noe mer i det for å beskytte.

Det er veldig indivduelt hva man liker, noen ville sikkert sagt at jeg bruker alt for mye i håret, men jeg syntes denne kombinasjonen av de fire produktene gir meg et veldig bra resultat, så da holder jeg meg til det :)

Charlene

24.06.2012 kl.13:48

Hmm, kansje det ikke er så ille som jeg tror, men det føles som håret mitt er altfor tørt og slitt i tuppene.. Men nå har jeg jo ikke farget håret på godt over ett år, og prøvd å bruke mindre rettetang og føner da :)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits