Ost og vinkveld =)

Denne helgen her har vært over all forventning. Jeg er både glad og sjokkert om hverandre og har hatt en så fantastisk fin helg.
Fredagen startet perfekt med ost og vin sammen med to venninner. Hun hadde styret og ordnet så fint og var kjempe koselig å skrav le rundt bordet, le og bare ha det hyggelig.

God jentene mine, en stund siden vi tre har vært samlet sammen, så var koselig og catche up igjen, det er det alltid :)

Det er rene dyrehagen hos venninnen min, hun har to hunder og to katter. Og Sylvester elsker å kose, han må ha kos hele tiden han..hehe

Og hunden Lilo er litt av en hjerteknuser, hun også elsker kos.Også har vi min favoritt Alba som er en katt av Bengal rasen, hun er noe for seg selv. Hun er så sær og har den fineste personligheten jeg noensinne har sett på en katt. Hun prater og er kosete når hun blir godt kjent med deg og hver gang jeg kommer dit så må hun bort til meg og det varmer iallefall mitt hjertet. Pelsen hennes er også helt fantastisk og silkemyk, skal jeg noen gang ha katt så skal jeg ha en Bengal som Alba.

Blant dyrekos, skravling og latter fikk vi oss både vin, rusbrus og baileys :)

Frøken Fryd var meget fornøyd med denne vinkvelden =)

Litt senere skal jeg dele noe annet med dere, hvordan dagen igår ble tilbragt. For meg var det et sjokk, men gud så glad jeg er :)

Hvordan har din helg vært?

5 speak out loud

Greeneyes

15.07.2012 kl.22:11

Åh det så og hørtes veldig koselig ut... Sylvester er min favoritt av alle dyrene der. Har liksom ikke fått den samme kontakten med Alba som det virker som du har.... he he, og når det kommer til hunder sååå..... hmmm ja jeg er rett og slett ikke noe hundemenneske :) he he he Noe vår søte venninne vet veldig godt, så hun passer godt på når jeg er der thihi ;)

Annette

15.07.2012 kl.22:13

Greeneyes: Sylvester er morsom, det virker som han er underernært på kos. Også sikler han også skal han kose helt oppi fjeset og med ei som er veldig allergisk mot katter så prøver jeg og ikke kose for mye. Men Alba derimot er det helt annerledes med, hun tåler jeg, rart det der assa....Hun var veldig skeptisk i begynnelsen, men etterhvert så kom hun bort og nå er vi bestisser :) Herlig..hehe..

Greeneyes

15.07.2012 kl.22:26

Hi hi ja han er ganske artig. :) Kan kanskje bli litt mye etterhvert han er jo ganske stor, og skal jo traske oppå deg hele tiden. Men jeg liker han godt. :D Alba er en veldig veldig peeen katt da... Som du sier flott pels og utrolig pen av utseende syns jeg :)

Annette

15.07.2012 kl.22:33

Greeneyes: Og fantastisk personlighet :D

Greeneyes

15.07.2012 kl.22:44

He he ja enig :)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits