Blood is thicker than water!

På lørdag prøvde mamma og jeg den indiske restauranten i Asker Havelli. Utrolig god mat der, hyggelig betjening, men litt dyrt i forhold til andre indiske restauranter som er vel så gode om ikke bedre.

Jeg elsker indisk mat, det må være en av mine favoritt kjøkken.

Skål ;)Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å gå til den restauranten, min indiske favoritt restaurant er Jaipur som ligger i Oslo :)

Liker du indisk kjøkken?

4 speak out loud

Helene Yo

17.07.2012 kl.22:09

Koselig :)

ja ;)

Charlene

17.07.2012 kl.22:25

Indisk mat er det beste som finnes!

(jeg har faktisk ennå ikke fått prøvd Jaipur, selv om alle skryter sååå mye av de)

Annette

17.07.2012 kl.22:31

Charlene: Jeg er super enig, jeg elsker indisk =) Har du ikke prøvd Jaipur??? Oi oi, det må du bare få gjort snart =) Kjempe god mat der også er ikke prisene så værst heller.

Charlene

17.07.2012 kl.22:40

Nei, faktisk ikke.. Jeg sier det hver gang vi skal spise i byen at vi må prøve Jaipur, men vi ender alltid opp ett annet sted:P

Neste gang :P

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits