Vårt ferie-paradis er i Strømstad =)

Heisann solstråler =)

Jeg har vært i ferie modus i det siste og nyter ferie dagene til det fulle =)
Etter Irlands turen min i forrige uke dro jeg rett til Strømstad.

Jeg er så glad for at familien min har hytte i Strømstad i Sverige for det er et skikkelig ferie paradis.
Jeg tok med meg ei venninne og vi tok en skikkelig kose helg på hytten, selvom været var mindre bra med masse regn og plask på lørdagen, koste vi oss likevel.

VI var en tur i Strømstad sentrum på lørdagen og det var sjokka fullt med turister som blant annet har båtene sine på bryggen. Det krydde av norske turister med Marin Alpin seile jakker...hehe.

Ila helgen spiste vi godt, drakk vi godt, så på OL og så litt film, kikket i Strømstad og spiste deilig pizza lunsj også spilte vi biljard og danset til herlig musikk :)

Nå vasker jeg klær til den store gullmedaljen, blir en hviledag hjemme før ferien skal nytes igjen :) Hviledag blir det ikke akkurat for jeg skal på besøk litt senere idag. Skal bli godt å sove i sin egen seng ikveld, det gleder jeg meg til :)

Hvis jeg rekker ila kvelden, kanskje det blir en liten oppdatering på hvordan bilferie i Irland var ;)

Hvordan står det til med dere?

3 speak out loud

<3

30.07.2012 kl.13:50

Så fin blogg du har :) Blir glad for kommentar tilbake altså <3:)

Annette

30.07.2012 kl.13:56

<3: Tusen takk for det, det var hyggelig å høre =)

<3

30.07.2012 kl.13:58

:)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits