Gulskogen Gård

Hei på dere =)

Hvordan står det til med dere? Har dere hatt en fin helg?

Min helg har vært fullkommen, jeg har gjort så masse forskjellig og storkost med maksimalt. Nå bruker jeg søndagskvelden her hjemme til å slappe av med pleddet, en god film og te.

På fredag var jeg og ei venninne en tur på Gulskogen Gård. Jeg liker godt å være der og bare kose meg, se på de fine påfuglene som er der og knipse litt bilder.
Denne gangen ville jeg nyte den friske og gode høst luften og teste ut speil refleks kameraet mitt. Det blir så fine bilder.

På veien til Gulskogen Gård, gikk vi forbi dette flotte treet. Syntes formen er så fin.

Gulskogen Gård er en kjempe fin gård, men den har blitt veldig slitt med årene. Jeg syntes de bør renovere den litt så den ser litt freshere ut. Det er jo en gård som har en åpen kiosk i helgene og mange besøker gården.

Tidligere når jeg har vært på Gulskogen Gård, så har jeg sett to-tre påfugler, men denne gangen var det mange flere. Og nå var det både påfugler av begge kjønn. Det var litt artig.

Jeg elsker fargene på påfuglene. Det som var litt dumt var at de åpnet ikke fjærene sine. Da er de jo så flotte.

I gården er det et kjempe flott tre så pryder Gulskogen Gård, det må man selvfølgelig knipse.

VI knipset selvfølgelig bilder av hverandre også. Det er jo mye morsommere med bilder når folk vi kjenner er på dem ;)Vi oppdaget også at det var en nydelig svart kanin som løp rundt  blant krydderne. Den var ganske tam også og for en nydelig farge. Dette må være den fineste kaninen jeg har sett. Så skjønn!

Noen portrett bilder fikk vi tatt også.

En fin dag på Gulskogen Gård :)

Har du vært der?

2 speak out loud

Bec@

23.09.2012 kl.21:22

Ja har vært der mange ganger, da jeg bodde på Gulskogen :) Kjempe fint å sitte der om sommeren. Elsker fuglene der. Så søt kanin det var ;)

Annette

23.09.2012 kl.21:26

Bec@: Helt enig, er fantastisk der. Jeg bor rett ved så er ofte innom der. Må liksom det når det er så nærmet. Koselig med dyrene som er der.

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits