Lisseberg :)

Denne helgen trengte jeg å komme meg bort litt, da er det alltid deilig å reise på hytten i Sverige og bare kose seg der med god mat, godt drikke, godt selskap, latter, skravling  og ren avslapping med det man har lyst til å gjøre.

En dagstur til Gøteborg og LIsseberg på lørdagen gjorde helgen perfekt.Karuseller var et must å kjøre og vi endte med fire karuseller. Jeg ble til og med overtalt til å ta Spøkelseshotellet Gasten, og sist gang jeg tok den for noen år siden sa jeg til meg selv at den skulle jeg aldri ta igjen. (Noen har rett og slett gode overtaleleses evner:))

Jeg var helt skjelven og svett da jeg kom ut av spøkelseshotellet at jeg måtte ha en skikkelig pause. Da fikk vi et lite glimt av disse søte kaninene :)

Heldig med været var vi også. På vei til Gøteborg høljet regnet ned, men da vi hadde parkert kom solen tittende frem og regnet kom tilbake da vi dro fra LIsseberg så vi var skikkelig heldige :)

Etter en så fin og innholdsrik helg er det alltid litt melankolskt å komme hjem, men nå er vi godt igang med en ny uke og jeg syntes dagene går så fort, og vips så er det jammen meg helg igjen :) Det liker vi muchos masse :)

Hva har du gjort i helgen?

3 speak out loud

Greeneyes

01.10.2012 kl.21:01

Kost meg og slappet av masse med liten tur på hytta og liten tur på byen og familiemiddag osv. Men jeg må da si at det så ikke trist ut å være på Liseberg da. Tror ikke jeg har vært der før faktisk, hvertfall må det da være når jeg var liten. Så gøy ut :)

Annette

01.10.2012 kl.21:14

Greeneyes: Kan tenke meg du hadde en fin helg du også, høres iallefall slik ut =)
Lisseberg er alltid gøy, anbefaller deg å dra dit, er så morsomt =)

Greeneyes

01.10.2012 kl.21:29

Åja, jeg hadde en virkelig fin helg :) Innholdsrik og veeeldig koselig :)

Ja jeg må nok teste ut det en gang he he

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits