Verdens beste helg!

Denne helgen har vært veldig innholdsrik. Jeg har tilbragt helgen i Sarpsborg på badehotellet der og kost meg kjempe masse.
Lørdagen var jeg på en måte gressenke, så da tok jeg meg en tur il Sverige. Dro først innom Strømstad og kikket litt og endte opp med disse te pakkene. Jeg elsker Chai te også er jeg veldig spent på hvordan "NIghttime" er.Jeg har stort sett ikke noe problem med å drikke te på kveldene, jeg får stort sett sove. Denne te`en her er jeg spent på, om den skal gjøre meg mer avslappet og søvnig. Så det blir spennende :)


Etter at jeg hadde vært en liten time i Srømstad, dro jeg til Norby senteret. Herremin så masse mennesker det var der. Det var mere folk der enn normalt og jeg tror folk hadde dratt til Sverige på bom tur (Iallefall veldig mange) fordi Systembolaget var stengt. Det var en eller annen rød dag. Ikke spør meg om hvilken :)

Jeg fikk kikket litt rundt i butikkene der, spist litt og så fikk jeg handlet en gave. Snakk om å være heldig med denne overaskelsen da ;)

Etter noen timer på Nordby dro jeg tilbake il hotellet. Var deilig å slappe av der litt med både litt tv titting og oppdatering på nyhets fronten.


Lørdagskvelden gikk med til en fantastisk fin helaften med biff på menyen.
Jeg valgte en biff med gorgonzola saus, den var kjempe god.

Og fløtegratinerte poteter :)

Etter middagen var vi på kino og så James Bond Skyfall, den var rå bra og jeg anbefaller alle å se den. Utrolig bra action film og jeg kjedet meg ikke et sekund.

Nå er jeg hjemme og det er godt å tilbringe søndagskvelden hjemme, jeg har hatt besøk tidligere idag og servert nystekte vaffler. Det søndagen sin det!

Hva har du gjort i helgen?
Har du sett Skyfall?
Hva syntes du evt. om den?

One speaks out loud

ewymarie

05.11.2012 kl.13:24

Hørtes ut som en perfekt helg ja : ) Det var masse folk i butikkene her også lørdag-det er midseason sale for at alle julevarer og julegavetips skal frem i butikkhyllene :)

Som vanlig håper jeg du får en fin helg : )

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits