Gjett hva jeg har gjort idag? ;)

Heisann hoppsann solstråler :)

Overskriften er nok mere spennende enn hva jeg egentlig har gjort. For noen ganger er det jo slik (faktisk ganske ofte) at folk går kun inn på en blogg hvis det er en spennende og fengende overskrift.

Jeg var ferdig tidlig på jobb idag, så jeg dro til Asker for å hente ei venninne. Vi har en stund snakket om å gå tur rundt Semsvannet. Og det gjorde vi, og gjett om vi hadde været med oss.

Det var så nydelig å gå tur idag i det flotte solskinnsværet. Det er en fin og passe tur det å gå rundt Semsvannet. På slike dager skulle jeg ønske jeg hadde hund.

Av en eller annen grunn så har jeg alltid gått motsatt av klokken, jeg ser det er mange som gjør det, mens det også er noen som ikke gjør det. Det er vel hva man er vandt med og hva man føler. VI følte for å gå mot klokken ;)

Jeg tror det bare var oss unge som gikk, for vi møtte på mange pensjonister :)

Etterpå fikk jeg servert lunsj og det smakte utrolig godt etter en deilig tur.
Jeg gleder meg til flere slike gå turer, for de skal det bli flere av.

Har du gått rundt Semsvannet før?

2 speak out loud

ewymarie

31.01.2013 kl.20:49

Herlig med slike turer. Det er virkelig balsam for sjelen : ) Og når man har koselig selskap er det jo suverent : )

Annette

01.02.2013 kl.16:16

ewymarie: Helt enig, dette er virkelig balsam for sjelen :)Jeg setter stor pris på slike turer.

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits