Jeg har verdens beste venner!

Den siste uken har de rundt meg betydd utrolig mye for meg, jeg har vært med mine beste venner og jeg er dem evig takknemmelig for at jeg har de :)

Her om dagen var det Valentines day, en helt vanlig dag spør du meg. Det er ikke en dag jeg feirer noe særlig, men jeg må jo si jeg ble utrolig glad og overasket da jeg fikk denne pakken.


Inni pakken lå det en utrolig søt pose med hjerte marshmallows. De ser jo skikkelig gode ut, men jeg har ikke smakt på de enda. Jeg venter til en spesiell anledning :)


Og igår var jeg hos et vennepar, og plutselig fikk jeg en oppmuntringspakke av venninnen min. Jeg ble så overasket, men så sprudlende glad på mange måter. Det er utrolig hyggelig med litt oppmerksomhet. Bare se hva som var inni pakken. Det er så fint alt sammen :)

Det er helt min stil og passer perfekt inn i hjemmet ♥

Jeg har de beste vennenne i verden som er der for meg når jeg trenger det minst, og når jeg trenger det mest ♥

Dagens visdomsord lyder slik:


Ha en nydelig dag skjønninger :)

4 speak out loud

Ine Cecilie

16.02.2013 kl.09:18

Er godt å ha gode venner. Ha en god lørdag :)

Annette

16.02.2013 kl.09:51

Ine Cecilie: Ja, de kommer godt med :) Tusen takk, håper din lørdag blir fin =)

Lise..

16.02.2013 kl.13:21

gode venner er alltid godt og ha :)

Annette

16.02.2013 kl.16:37

Lise..: Det har du helt rett i :)

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits