Kanonmorro :)

Heisann folkens :)

Det skjer mye i livet mitt om dagen, så jeg kan ikke skryte på meg at bloggingen har vært prioritert, men jeg kommer da innom iblant da :)

I helgen har jeg hatt det skikkelig gøy. Jeg var ute med jobben på fredag. Vi startet med en drink på en pub i Drammen som heter Pavarotti, deretter hadde vi 3 retters middag på PIcasso. Jeg elsker den restauranten der altså. Så god mat, veldig god service og hyggelige lokaler.

The chick flicks :)

Når jeg spiser dessert der, spiser jeg alltid det samme og det er iskrem, to med sjokolade og en med vanilje. Haha..snakk om å være vanedyr da ;)

Det ble mye vin, Sure Sivert og Fisherman Friends shot, så du kan jo gjette hvordan min lørdag formiddag så ut. Jeg sov til kl.1330. Guriland, jeg kan ikke huske sist jeg sov så lenge, sikkert 5 år siden eller noe når jeg studerte.

Vi danset kjempe masse og jeg hadde det sinnsykt gøy :) Gleder meg til flere festligheter med gode kollegaer igjen.

Jeg er så fornøyd med hårklippen min som jeg gjorde for noen uker siden. Jeg får til luggen som aldri før, kan gre den overalt og den ligger akkurat slik jeg vil ha det.

Under produksjon av det endelige resultatet av finstasen :)


Tadaaaaaaa, det endelige resultatet.


Det er gøy å ta den helt ut innimellom :)

Enig?

2 speak out loud

Mrs.Xhaferi

28.02.2013 kl.20:13

Heisann :) Godt du kommer innom med litt oppdateringer. Kjempefin du ble med slik lugg :) Ha en fin kveld :)

Annette

01.03.2013 kl.10:52

Mrs.Xhaferi: Hei hei

Så utrolig koselig å høre, tusen takk :)
Må oppdatere litt :)

Klem klem

Speak out loud!

Annette

Annette

28, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits