Drømme weekend =)

Hei folkens :)

Jeg har så vidt landet etter helgens fantastiske opplevelser.

Jeg har feiret bursdagen min 2 dager til ende. Selvom selveste dagen min var igår, startet jeg feiringen på lørdag med ei venninne. Vi har lenge hatt billetter til Karpe Diem konsert og gledet oss veldig mye til å se dem i Oslo Spektrum.

Så vi bestemte oss for at vi ville ta den skikkelig ut med hotell opphold og helaften ute på Fridays etterfulgt av Karpe Diem...Woop Woop :)

Da vi sjekket inn på hotell rommet, ventet en utrolig hyggelig overaskelse til meg fra ei annen venninne. Hun hadde ordnet med hotellrom til oss og plantet en av mine favoritt viner på rommet med et utrolig hyggelig bursdagskort ♥


Før vi dro ut for å spise middag måtte vi stæsje oss en smule ;)

To spente frøkner ;)VI storkoste oss på Fridays med deilig mat og siden det var bursdag på gang, var dessert en selvfølge ;)

Jeg måtte jo ha min favoritt dessert Oreo Madness. Nam nam!

Da vi var gode og mette tuslet vi bort til Spektrum hvor vi etterhvert fikk oppleve Karpe Diem for mangen gang ;)

Det var en helt fantastisk rå konsert, de er rå flinke og så utrolig dyktige. Vi hadde stjerner i øynene, og stjernene var Chiraq og Magdi ;) (Tatt rett ut fra Aftenposten)


Det var så utrolig kult og stemningsfullt å være der, jeg tror ikke jeg hadde stemme igjen jeg...hahaha.. Karpe Diem leverer hver eneste gang!!!

Lykkelig og fornøyd etter konserten kunne jeg ta fatt på natten og våkne opp til hundre bursdagsmeldinger. VI hadde en lang og deilig hotell frokost (noe jeg elsker over alt) før vi vendte snuten hjemover :)

Da var det siste forberedelser før gjestene mine kom.

Det var tre forskjellige pizzaer på menyen.

Jeg hadde dekket et festbord :)

Utover ettermiddagen og kvelden koste vi oss veldig masse, skravla gikk og latteren satt løst og jeg tror vi var ganske høylytte noen ganger, men det er jo bare morro :) Jeg er så glad i vennennene mine ♥

Det er ingen bursdag uten kaker :) Og jeg hadde bakt to kaker, en ostekake med blåbær gelè og en Banana Chocomallow cake.

 


Jeg fikk så mye fint og jeg er egentlig veldig overveldet og så utrolig glad for alle de gode menneskene jeg har rundt meg, så tusen takk for at dere er i livet mitt ♥

Igår la jeg meg kjempe fornøyd og med et gedigent smil om munn, det smilet gikk fra øret til øret altså ;)

Tusen takk til alle dere gode mennesker der ute, hilsen 1stk. fornøyd Frøken Fryd som har hatt en drømme helg denne weekenden ;);)

One speaks out loud

rebekka heggen <3

11.03.2013 kl.21:16

fin blogg du har <3 hyggelig med en kommentar tilbake :)

Speak out loud!

Annette

Annette

29, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits