A weekend far from reality =)

God kveld kjære lesere =)

Håper dere har hatt en fin helg og en fin start på denne uken, tenk at imorgen er det halvveis til helg igjen :) Herlig!

I helgen har jeg og verdens beste vært på hyttetur i Nissedal. Dette er en hyttetur jeg har gledet meg til å flere dager.
Hytten jeg har vært på ligger på en utrolig koselig plass og man føler virkelig man kommer seg vekk fra hverdagen, noe jeg syntes er utrolig deilig innimellom.

Dette er en hytte uten strøm og vann, og man må gå ca.1,5km i oppoverbakke for å komme frem til hytten. Det er utrolig deilig og ganske så enkelt om sommeren når det ikke er snø, men nå på vinteren kan det by på utfordringer, og det gjorde det også :)

For på fredagen snødde det, og da vi kom opp og skulle kjøre inn til parkeringen, hadde det kommet 40cm med ny puddersnø, så bilen ble på en måte brukt som en måkebil.

VI klarte å sette oss fast og brukte 1,5 time på å komme oss løs, jeg holdt motet oppe og vi kom oss løs til slutt. Så fikk vi endelig parkert bilen ordentlig.

Da var det på med en 15-20kg tung ryggsekk og langrenn ski på benene, så bar det opp bakkene til hytten med 40cm. nysnø. Det er liksom snø helt til knærne mine det. Det er noe av det tyngste jeg har vært med på. Dette er en tur som normalt tar ca. 25 minutter å gå til fots uten snø, men vi brukte 2 timer opp, gjett om gleden var stor da vi kom opp. Jeg skulle opp jeg, det var ikke snakk om noe annet :)

Jeg er ikke spesielt dreven på langrenn ski, men jeg elsker å gå på det så jeg holdt både motet og humøret oppe og var gjennomvåt da jeg var på toppen. Det var en befrielse å få av seg sekken :)

VI var oppe på hytten kl.2345, da så jeg skikkelig frem til både rødvin og taco som vi spiste kl.0120 på natten =)

Jeg sov så godt den natten og våknet lørdags morgen skikkelig øm i kroppen. Men sånn godt vondt på en måte.

Lørdagen gikk bare med til kos og hygge, vi hørte på radio, fyrte i peisen og var litt ute på terrassen for å nyte den deilige fjell luften.

Jeg er så heldig som har en mann som er så flink til å lage mat. Alt han lager smaker nydelig. I tillegg er han veldig opptatt av helse og kosthold og det passer meg perfekt, for da får jeg så mye god og sunn mat :)

Han er ikke helt fanatisk, så litt kos må jo selvfølgelig også til :)

Lørdagskvelden spilte vi Vil du bli millionær, drakk enda mere vin og bare koste oss. Perfekt lørdag spør du meg.

Søndagen var det hjemreise etter en lang morning med god frokost og kakao. Kakao smaker så mye bedre på fjellet syntes jeg..nam nam.

Hele lørdagen hadde det snødd så nedturen følte jeg var værre enn å gå opp. Jeg tråkket over så mange ganger at jeg er fortsatt øm her jeg sitter og skriver. Jeg ville aldri vært foruten denne turen, og neste gang skal jeg ta med truger. Det tror jeg er litt lettere :)

Jeg gleder meg til neste gang vi skal dit, da tror jeg snøen har smeltet også =)

Er du glad i hytteturer?


Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

29, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits