Jeg elsker hytteturer =)

De siste helgene har jeg vært på hyttetur med verdens beste. Det er så deilig og ha et sted å dra til hvor man kan slappe av, koble ut, kose seg og bare nyte den deilige fjellluften og stillheten som ofte er på fjellet.

Hyttetur blir det også til helgen, og jeg gleder meg som en liten unge. Jeg trives veldig godt på hytten, jeg sover kjempe godt og alt er egentlig perfekt uansett vær.

De siste helgene har vi også hatt med oss Tica, en nydelig Schafer på 7 år.

Det er så herlig å gå turer i Nissedals fjellene, og til sommeren gleder jeg meg til å bade i jettegrytene som er der.

To peis ovner er det der og da blir det helt klart skikkelig hyttekos. Godt og varmt og ikke minst gir det så god stemning. Jeg elsker å sitte å se på flammene som flammer rundt der.

I helgen som var koste vi oss skikkelig med ost og kjeks på fredagskvelden. Med deilig rødvin til. Nam nam. Det er skikkelig kos det.

Det er fantastisk fin utsikt der også :)

Gleder meg til å dra opp igjen til helgen med disse herlighetene ♥

Er du glad i hytteturer?


Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

29, Drammen

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits