A beautiful view =)

God kveld i godstolen ;)

På søndagen var det en perfekt dag for å gå litt i skog og mark. Det var ikke for varmt og ikke for kaldt og solen stekte ikke på slik som den har gjort de siste fire ukene.

Verdens beste og jeg tok med oss niesen vår opp til Eikeskar. Jeg tror det må være Notoddens høyeste punkt, men jeg er ikke helt sikker. Det var en utrolig fin og passe tung gåtur og joggetur for nydelige frøkna vår. På toppen hadde vi nydelig utsikt utover Notodden.


Bildet hadde vært finere om det hadde vært sol, men det får jeg vise dere en annen gang jeg skal opp dit.

Vi var veldig glade når vi kom på toppen :)


Det var en deilig tur jeg gleder meg til å gå igjen :)

Nå ikveld tilbringer jeg kvelden hjemme. Det er igrunn litt deilig da det er så hektisk ellers. Og igår var jeg på kino med ei venninne. Kino er gøy!

Hva har dere drevet med de siste dagene?

2 speak out loud

celine

16.09.2013 kl.12:33

det var en hyggelig tur det!!!!

Annette

16.09.2013 kl.14:41

celine: Ja, det syntes jeg også snuppa :)
Nå skal jeg inn å se på bloggen din =)

Speak out loud!

Annette

Annette

29, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits