Idag har jeg vært i Drammen - Kan ikke si at jeg savner det!

God kveld kjære blogglesere :)

Idag har jeg hatt en kjempe fin dag sammen med ei venninne i Drammen.
Jeg dro inn litt tidligere så jeg fikk hamstret endel gode håndklær på Princess. Det ble noen flere enn jeg hadde tenkt, men det kommer godt med og utskiftning av litt gamle håndklær er bare bra :)

Vi har vært og sett Frost på kino idag, og den var veldig fin. Litt lang kanskje, men en søt og koselig familie film, og med veldig herlig musikk :)

Etter filmen gikk vi til PIgen for å spise litt. Der koste vi oss og skravlet og timene fløy avgårde. Og nå er jeg hjemme og koser meg før jeg skal finne loppekassen :)

Da jeg var på Magasinet og kikket og shoppet litt, slo det meg at jeg ikke savner Drammen i det hele tatt. Jeg er så glad for å bo her på Notodden og savnet etter Drammen er ikke tilstede. Jeg syntes det er så mange teite ungdommer og gjenger rundt omkring i Drammen som ikke har noe å ta seg til.

Det eneste som jeg savner er familien min og vennene mine, og det er veldig allright å kjøre den lille timen til Drammen for å treffe de :) Så det at jeg flyttet til Notodden i september i fjor, var ikke et dårlig valg :)

Her er jeg lykkelig ♥

Imorgen har jeg tenkt til å bake kanelboller, gleder meg til å prøve meg ut på Kitchen Aid`n igjen og kanelboller er godt, så det blir servert imorgen ettermiddag. Også skal jeg begynne å fjerne julen her hjemme, så imorgen blir det nok av sysler før hverdagen setter inn for fullt igjen :)

Nå håper jeg dere koser dere og skru gjerne opp volumen på pc`en eller Ipad`en for denne låten her jeg nå skal dele med dere, er så utrolig fin. Den er fra filmen Frozen som jeg så idag, utrolig vakker og fengende :)

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

29, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits