Igår gikk jeg amok! Ops!!

Igår var jeg på Sandvika Storsenter med ei venninne, en dag jeg har gledet meg til veldig lenge. Venninnen min er også gravid og skal føde to måneder før meg, så vi hadde planlagt en shoppingdag sammen.
Jeg må jo innrømme at det er utrolig gøy og ha noen "likesinnede" å skravle med om babyting og graviditet sammen med :)

VI begge gikk amok på babyshopping fronten :) Bebisene våre må jo ha klær, og når det attpåtil er salg, ja, da må man bare slå til!

Det ble kjoler, bodyer, sikle smekker, sparkedresser og diverse i ulike størrelser, så lillemor har litt å velge mellom. Jeg syntes det er veldig kjekt å kjøpe ulike størrelser for hun kommer sikkert til å få veldig mye også.

Benetton hadde 70% og der fant jeg den nydeligste joggedressen til lille frøkna vår. Den skal jeg vise dere nærmere litt senere.

Jeg må hive meg rundt her om jeg skal komme meg i seng til ok tid. Tiden flyr og jeg kom sent hjem og har mye å gjøre. Jeg skal være i seng til 2230, så det er best å sette igang :)

Ha en fortsatt fin kveld dere, imorgen er det halveis til helg og min kommende ferie =)
8 speak out loud

Mrs.Xhaferi

12.02.2014 kl.01:59

aaw så masse søtt, skjønner du ikke klarer holde deg. Det hadde nok ikke jeg klart heller. 70% på barnetøy er veldig billig!!!! Håper du sover skjønnhetssøvnen din nå og får en fin dag i morgen på lille lørdag :)

Annette

12.02.2014 kl.07:11

Mrs.Xhaferi: Tusen takk for det :) Ja, det er virkelig mye søtt til barn, og når jeg ser på dette bildet så slår det meg at jeg må kjøpe litt lilla fremover..haha....Det blir mye rosa :)

Ha en nydelig dag :)

morsinunge

12.02.2014 kl.08:09

oi, her var det masse ;))

Annette

12.02.2014 kl.08:53

morsinunge: Hehe..ja, det ble endel, men heldigvis i forskjellige størrelser :)

elisabetliverpool

12.02.2014 kl.12:32

OH HUN BLIR SO DEN LILLE PRINSESSEN TIL MAMMA,ELISABET

Annette

12.02.2014 kl.13:20

elisabetliverpool: Hehe..Ja, hun blir nok en liten prinsesse :)

Bidelibo

13.02.2014 kl.08:20

Masse fint!! Hihi, moro at det er fler som går amok på babyklær på salg. Jeg gjorde det nemlig selv på mandag. Bare at her gikk det i babyblått ;-) Nå skjønner jeg hva guttemammaer sier om at det er mye mer utvalg i jentetøy.. Men fant noen nydelige plagg og vet om noen søte butikker som har masse fint til gutta og. Forresten sjekk ut snuppelus der er det mye nydelig! Ha en fin dag :-) Klem

Annette

13.02.2014 kl.11:08

Bidelibo: Tusen takk :) Jeg hørte rykter om at du også gikk amok her om dagen, det er godt det ikke bare er meg :) Lasse vrir seg i håret når jeg komme hjem med så mye, men babyen trenger det jo og selvom man får mye så er jo dette halve moroa :) hehe...

Takk for tips søte deg, den skal jeg sjekke ut =)

Stor klem

Cathrine Lyster

13.02.2014 kl.21:53

Så gøy! Gleder meg så veldig til den dagen jeg blir gravid og kan handle masse baby tøy:)

Annette

14.02.2014 kl.07:14

Cathrine Lyster: Det kan du virkelig se frem til, det er så morro :)

Speak out loud!

Annette

Annette

29, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits