Kenzo Kids

Det er utrolig mye lekkert, fint og søtt innen baby og barnemote syntes jeg. Jeg liker å shoppe både billig og dyrt og liker å kombinere dette sammen.

Nå som jeg skal bli mamma syntes jeg det er ekstra stas å finne fine og nydelige klær og utstyr til vår kommende engel og her for en stund siden kom jeg over en utrolig søt body fra Kenzo Kids.

Dette er et merket som ligger helt middels i pris og  vår lille frøken blir kjempe søt i denne til sommeren.


Jeg er flink til å komme over gode kupp og Kenzo er et merket som ikke er overpriset. Denne bodyen kostet ca. 200,-,


Etter og ha fått og handlet klær til bebisen vår så har jeg begynt å skrive opp hva vi har i hver størrelse. Slik er det mye lettere for meg å holde oversikt over hva jeg har nok av og hva jeg trenger mer av. Og jeg har ikke for mye av noe heldigvis, så jeg trenger ikke å være redd for det..hehe....

Det er veldig greit å kjøpe inn litt i forskjellige størrelser :)


Er du flink til å finne gode kupp?

Har du noen klesmerker/kles nettsider du anbefaler for barn og baby?


Nobdy has spoken out loud yet

dandilion

16.02.2014 kl.01:49

Så søt den bodyen der er :) Har lite erfaringer med å handle babyklær. Jeg ble mamma til ei skolejente med egne meninger ;) Noe har jeg kjøpt, men ikke alt har blitt like mye brukt. Noen fulltreffere har det blitt :) Det er enklere å ta frøkna med på handleturen. Vi er heldige og får mye klær som et søskenbarn har vokst i fra. Tøffe klær som frøkna liker godt :)

Annette

16.02.2014 kl.10:28

dandilion: Når de blir så store er det veldig fint at de kan være med å bestemme selv hva de vil bruke, med litt hjelp fra mor =) Det er jo så mye fint både til store og små. Og klær og utstyr som går i arv er jeg super fan av. Jeg liker også å handle fra second hand butikker =)

Speak out loud!

Annette

Annette

29, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits