Glassblåsere for en dag!

Hei fintfolk =)

Det er herlig å sove uten og bl vekt av en forferdelig vekkerklokke. Her i hus er OL på tv`en, frokosten fortært og vi har kost oss med både te og jordbær.
Nå er det ikke lenge til før jeg skal svinge malerkosten å gjøre ferdig gjesterommet vårt.

Igår var vi på Hadeland Glassverk for å prøve oss som glassblåsere.
Det var en fin dag og vi koste oss med lunsj og litt shopping i tillegg.





Resultatet ble ikke så værst om jeg får si det selv :) Jeg syntes Lasse sitt ble mye finere enn det jeg blåste.


Lasse sitt er det til høyre og mitt er det til venstre. Syntes de gjorde seg godt sammen med et lysfat.


Det er morsomt å gjøre litt ulike aktiviteter sammen. Og til jul så gav jeg Lasse en gave med 12 konvolutter. Hver konvolutt har januar, februar, mars osv. påskrevet og i begynnelsen av hver måned skal han åpne riktig konvolutt til riktig måned. Og på konvolutten står det hva vi skal gjøre sammen den måneden. Det er en aktivitet eller noe hyggelig vi skal gjøre sammen.

Nå er det ikke lenge til mars konvolutten skal åpnes, og den gleder jeg meg veldig til :) Da kan jeg avsløre at han skal få brukt en side ved seg selv som han ikke har brukt så mye før :)

Har du prøvd deg som glassblåser før?

Nobdy has spoken out loud yet

elisabetliverpool

16.02.2014 kl.14:48

for en kjempe god ide,kalenderen,nei har ikke prøvd og blåse noenting selv,er helt sikkert kuult og gjøre det sammen med samboeren,som er helt anderledes. synes de blei fine begge! kanskje jeg også skal ha en kalender,ha en fin dag videre,elisabet

Annette

16.02.2014 kl.15:14

elisabetliverpool: Samboeren min ble veldig glad for det, og da kan man gjøre ting sammen :) Ha en fin dag du også :)

Speak out loud!

Annette

Annette

29, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits