Rålekker boblejakke til lillemor!

God kveld =)

Her om dagen fikk jeg en pakke fra Zara, jeg handlet litt på salg og fikk hjem noen kjempe fine plagg til lillemor.
Blant annet denne rålekre boblejakken i marineblå med blomster på.


Lillemor kommer til å bli så fin med denne utover høsten.

Zara har utrolig mye fint til store og små, og man kan gjøre litt av noen kupp også har de alltid så mye fint til gode priser. Det er slikt man liker :)


Handler du noe på Zara?

Idag har jeg tilbragt dagen i Bø, fått kikket litt og vært på koselig cafe. Og kvelden har gått med til å henge opp en nydelig liten lysekrone på barnerommet til frøkna vår. Den må jeg vise dere litt senere, det ble så fint.

Imorgen skal jeg male andre strøk på rommet hennes og så skal jeg gå løs på lister og karmer, så det går fremover. Det var godt å få opp lampen hennes, da blir det mye bedre lys der inne når jeg holder på og taket er jo ferdig så lampen kan fint være der mens vegger males :)

Hvordan har dagen din vært?


Nobdy has spoken out loud yet

elisabetliverpool

25.02.2014 kl.08:02

søndagen var kjempe fin,nydelig jakke for prinsesse,ha en nydelig tirsdag!

Annette

25.02.2014 kl.09:27

elisabetliverpool: Tusen takk, ble ganske fornøyd med dette kjøpet =) Ha en fin fin dag! Klem

Speak out loud!

Annette

Annette

29, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits