Vårt valg av barnevogn!

Hei på deg =)

Igår var jeg i ekstase, verdens beste kom hjem fra jobb og jeg har gledet meg til å pakke opp barnevognen som ankom for et par dager siden. Det er gøy å pakke opp denne sammen så vi koste oss fælt.

Vi har lenge sett og søkt på nettet over ulike barnevogner og funnet mange forskjellige. Vi har vært og prøvd noen og har egentlig tatt et raskt og klokt valg (syntes vi) over hvilken barnevogn som passer vårt bruk og livsstil.

Jeg har ønsket meg Emmaljunga og syntes de har mange lekre barnevogner, men ulempen er at vognen er tung og har en altfor stor bag etter min smak. Både Lasse og jeg må ha en vogn som er enkel å klappe sammen, lett å bære og en nett hardbag som er lett og frakte rundt omkring, spesielt fra bilen og inn i huset. Vi har en lang passasje vi må gå fra bilen og til inngangsdøren.

Da vi var i baby butikken og prøvde vogner endte vi opp med to som vi likte godt. Babyjogger og TFK Joggster Twist. Valget ble enkelt da vi syntes TFK sin var lett å trille rundt og manøvrere og bagen var perfekt til oss.

Jeg har sett for meg en sort vogn, men da Lasse foreslo grå, var jeg ikke vanskelig å be :)

Jeg har hørt veldig mye positivt om TFK, men også noen negative ting, men slik tror jeg det er med alle vogntyper. Det vil alltid være fordeler og ulemper med alle vogner, men man må finne den vognen som passer sitt behov og sin livsstil. Og vi endte derfor opp med TFK Joggster Twist, og vi gleder oss til å ta den i bruk.

Lasse monterte barnevognen igår, og den er såååååå fin =)

Vi øvde oss på å ta den opp og ta den sammen og sportsdelen skal vi prøve på imorgen for å se at alt er med og som det skal. Vi valgte grå, en nøytral farge som passer til begge kjønn om det skulle komme flere smårollinger :)

I London kjøpte vi masse klær til veslejenta vår, det er klart det blir mye rosa og lilla, men jeg har også fått sansen for marine blå, det er jo kjempe lekkert til jente det også. Og på GAP kom jeg over en dress med stjerner på og på den andre siden er det striper. Du kan bruke den på begge sider. Gleder meg til å ta denne i bruk :)

Nå er jeg straks klar til å dra opp i brytehallen, det er NM der idag og niesen vår bryter og vi håper på Gull :) Senere blir det en Oslo tur og det gleder vi oss til :)

Hva er dine planer for lørdagen?

2 speak out loud

Ewy Marie

22.03.2014 kl.23:31

Så ut som en veldig fin vogn og et godt valg. Vi valgte City Elite vogn til vår gutt siden vi ikke hadde bruk for den bag delen. Anbefaler deg den når den lille frøkna blir litt større :) Den er så lett å legge sammen pga. et lite håndtak du løfter og så er vogna lagt sammen-du kan ha barnet på armen og klappe sammen vognen.

http://www.youtube.com/watch?v=aMLJwioaEgY

Annette

23.03.2014 kl.00:23

Ewy Marie: Tusen takk for tips :) Den skal jeg ta en nærmere titt på. Er så greit med ting som er enkelt, det liker vi =)

ewymarie

29.03.2014 kl.09:59

Det som ikke kommer så godt frem på filmen er egentlig hvor stor sitte delen i vogna er. Så barnet har veldig god plass, selv med vognpose i og når de er fra 2-3.

Annette

29.03.2014 kl.10:09

ewymarie: Det er veldig positivt at de kan bruke den så lenge =)

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits