Denne er alltid en slager!

Heisann godtfolk!

Igår hadde jeg en utrolig koselig kveld med venninnene mine. Det er gøy og ha fylt 30 år og det var koselig å samle jentene på en liten markering av dagen min :)

Jeg hadde dekket et festbord i rosa og hvitt og sølv, dette er blant mine favorittfarger og jeg ble ganske fornøyd om jeg kan få si det selv ;)

Jeg hadde bakt to kaker og en av mine favorittkaker er Pavlova. Den er så frisk og god og smelter på tungen. Dette er alltid en slager og noe nesten alle liker. Utrolig enkel er den å lage også.

Også hadde jeg så lyst på sjokolade kake og bakte en av mine favoritter i langpanne. Fordelen med langpannekaker er at du kan fryse det som blir til overs.

Kakene falt i smak og vi var kjempe mette etter at middagen og kakene og godisen var fortært ;)

Det er morro å invitere folk på festlig lag, gleder meg til neste gang det kommer gjester til oss :)

1stk. veldig fornøyd frøken =)


Hvilken kake er din favoritt?

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits