Vugge prosjekt =)

I familien til verdens beste er det en gammel vugge som flere av familiemedlennene har ligget i som baby, den vuggen har vi nå fått i hus og jeg har fått lov til å pusse den opp, å male den hvit =)

*****danse gledesdans oppå bordet*****

Nå er den i trehvit og veldig kjedelig (etter min mening), jeg har idag gått igang med mitt neste prosjekt på plakaten å pusse den ned å male den.

Idag har jeg pusset den lett med sandpapir også har jeg vasket og skrubbet den godt med grønnsåpe. Så nå står den til tørking før jeg skal ha et strøk med kvistlakk.

Jeg gleder meg til å se det endelige resultatet og det tror jeg de andre i familien min gjør også :) Og aller mest gleder jeg meg til lillemor skal ligge oppi der å pludre å kose seg :)

Følg med på ferden, jeg lover å vise dere det ferdige resultatet :)

Nå roper drømmeland etter meg, så jeg tror det er på tide å finne den :)

Ønsker dere en god natt med denne utrolig vakre låten Little Wonders ♥

Smil fra Annette =)

One speaks out loud

Linn Therese Dagsland

23.04.2014 kl.04:43

Heei! Jeg regner med du sover nå, men det gjør ikke jeg.. Har sittet oppe med matte hele natten, og nå er det nesten litt for sent (eller tidlig hehe) til å legge seg, og derfor tenkte jeg at jeg kunne sjekke vennefeeden på blogg.no profilen min. Nå er det over to måneder siden jeg gikk over til å blogge på eget domene, og jeg må si jeg savner "fellesskapet" her på blogg.no.. Jeg merker at det er rart å føle jeg har flyttet fra dere, hehe. Litt vanskeligere å følge med på oppdateringene deres også, men jeg gjør så godt jeg kan selv om jeg ikke alltid kommenterer når jeg er innnom :-) Håper du også følger meg fremdeles!

God morgen forresten, med tanke på at du sannsynligvis leser denne kommentaren når du våkner! :-) kleeem!

morsinunge

23.04.2014 kl.13:05

så gøy med noe gammelt som har gått i arv ;) den blir sikkert kjempe fin :)!

Annette

23.04.2014 kl.14:55

morsinunge: Ja, det er veldig morsomt =) Jeg gleder meg til å se resultatet, håper det blir slik jeg ønsker =)

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits