Hentesett til Lillemor :)

God morning solstråler =)

Det er ikke ofte jeg er ute kl.0800 på en lørdag morning å går tur, vi har hunden Tica på besøk og hun må jo gjøre sitt :)

Klokken 08.00 er vi altså ute og går tur, jeg aner fred og ingen fare og hun har begynt å gå så fint, plutselig skjer marerittet..haha...hun ser to katter. Hennes værste fiender, hun blir helt morderisk og er ikke hørbar overhode, så etter mye makt og slit (det er en sterk schafer vi har med å gjøre..hehe..) fikk jeg snudd henne og gått tilbake. Vi hadde så vidt begynt på turen, en tur jeg trodde skulle bli fin og fredlig, endte i katastrofe og nå er både hoften min og jeg er dau sliten i kroppen...phuu.....

Anyways.....

Her om dagen var svigermor og jeg i garnbutikken her på Notodden, hun har lyst til å strikke noe fint til lillemor. Og jeg har lenge hatt et ønske at hun skal strikke et fint hentesett og pledd. Så vi var og fant mønster/modell og garn.

Og det var dette her jeg falt for, i fargen hvit for da kan man bruke det hvis man får flere barn.

Jeg tror vi skal bruke silke bånd å tre rundt halsen og rundt armene på den fine jakken/cardiganen. Det tror jeg blir kjempe fint.

Jeg syntes det er så mange fine hetesett til babyer og det er utrolig vanskelig å velge blant mangevis der ute, heldigvis, etter mye om og men var det dette jeg falt helt for. Godt jeg kom over det i mange av de bladene/brosjyrene butikken hadde.

Nå er det 2 måneder og 2 dager igjen til termin og jeg kan nesten ikke tro det. Tiden går både fort og litt sakte :)

Syntes du hentesett til babyer er fint, evt.hvordan liker du?

Nå er det om få strakser frokostid her i huset, kjenner magen romler og romler, så blir det loppemarked litt senere :)

Ønsker dere en strålende dag i solen :)

Nobdy has spoken out loud yet

Ewy Marie

26.04.2014 kl.11:26

Loppemarked er så kos og det hentesettet var nydelig. Lurt å bruke nøytral farge så har mange generasjoner glede av det :)

Annette

26.04.2014 kl.19:15

Ewy Marie: Det var veldig gøy på loppemarked, det er mye ræl, men fikk med meg noen få skatter likevel. Den som leter, den finner =)
Jeg tenkte også at det var greit å bruke nøytral farge, så kan man heller bare bytte ut silke båndene :)

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits