Pølsefest =)

Idag har vi bare kost oss. Kost oss med hverandre, familie og venner.
Det har vært en fantastisk dag, solen har strålt imot oss og vinden har også blåst igjennom håret vårt. Helt perfekt for meg med andre ord :)

Idag har vi vært på pølsefest hos svigerforeldrene mine. Det var stas for både store og små :)

De har en fantastisk fin plass og på gåturen bort fikk jeg knipset noen bilder, underveis og egentlig igjennom hele dagen.

Det må jeg dele med dere :)

Jeg syntes dette bildet ble så fint, det lyser mai lang vei :)Etter pølsefesten dro vi og besøkte et vennepar, det var veldig koselig. Det er så deilig å sitte ute på terrassen i dette fantastiske været :) Jeg lurer på hvor lenge vi skal ha det så fint, det kan da ikke vare i hele evigheten ;) Hehe..

Dagens mål idag var å spise årets første soft is, og det fikk vi gjort. Det var sååååå godt =)

Hvordan har din 1.mai vært?

Resten av kvelden skal vi kose oss med taco og film, det gleder jeg meg til :)

Ønsker dere en fortsatt strålende 1.mai kveld =)

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits