Sleepyhead!

Idag kom niesen vår innom med noe jeg har ønsket meg til vår lille bebis.
Jeg har hatt et ønske om å bruke Sleepyhead når lillemor kommer til verden. De virker så utrolig kjekke. Og gir trygge rammer rundt babyen, med det mener jeg at den "pølsen" rundt gir babyen en trygg og god følelse istedenfor å ligge flere cm. fra kanten på sengen for eksempel. De små liker jo å ligge trygt og godt og gjerne litt "tettpakket"..hehe.


Det finnes mange utallige varianter og fasonger av disse såkalte "babynest", men jeg syntes originalen Sleepyhead er den fineste. Og nå har vi den i hus...hurra =)


Jeg gleder meg kjempe masse til å ta den i bruk.
Jeg merker at det nærmer seg nå og at tiden frem mot termin går fort. Vi har fortsatt litt foreberedelser igjen, og endel av de skal vi gjennomføre imorgen :)

Hva slags erfaringer har du med Sleepyhead?

Nobdy has spoken out loud yet

ewymarie

02.05.2014 kl.23:18

Smart oppfinnelse det der. Gull å ha en slik sier mange, så du vil nok bruke den mye :)

Lykke til med den siste ventetiden :)

Annette

03.05.2014 kl.05:58

ewymarie: Det er en veldig smart opplevelse. Hører mange er fornøyde og har brukt de masse, så jeg håper jeg gjør det også :)

Tusen takk, 8 uker igjen....

Ha en fin dag =)

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits