Min fine familie <3

Hei på dere :)

Det er fantastisk med mandag igjen, og jeg har startet den med en fri dag :)

Jeg elsker mandager, og idag har jeg gjort så masse kjekt :)

Igår var vi hos mamma, foreldrene til min bedre halvdel skulle hilse på moren min og stefaren min for første gang. Og da vi kom til mamma, hadde moren min samlet mange familiemedlemmer og arrangert babyshower for meg og samboeren min. For en herlig dag vi hadde igår.

Moren min hadde disket opp med masse god mat, med hjelp fra tanter og slekt. Det var deilige kaker og guriland for noen flotte gaver folk ville gi til lillemor. Det er veldig allright å bli gjort stas på og jeg er så takknemmelig for alle de fine og gode menneskene jeg har rundt meg og den fine familien min. Venninnen min hadde også blitt invitert så det var utrolig koselig.

Her er noen bilder fra den fine dagen :)

Mitt fantastiske nevø og fine moren min ♥

Min fantastiske mann og den fine bleiekaken vi fikk :)

Vi har fine folk rundt oss som vi er så glade i ♥

 

Nobdy has spoken out loud yet

Prinsessen

05.05.2014 kl.20:31

For en heeeerlig familie og fin dag!

Håper du får en kooselig kveld <3

Annette

05.05.2014 kl.20:36

Prinsessen: Tusen takk for det =)

Ha en fin kveld du også =) Mandag er toppen!

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits