Utdrikningslag =)

Heisann solstråler =)

HerreGud så sliten jeg er idag, jeg er helt gåen i bekkenet og benene mine at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg.
Men guriland så morro vi hadde det igår.

Ei venninne skal gifte som om få uker og igår holdt vi et kjempe artig utdrikningslag for henne.

Bruden og vi andre jentene var med på mange morsomme aktiviteter og vi koste oss alle mann, bruden fikk kjøre motorsykkel, vi hadde champagne frokost (alkoholfritt hele dagen for mitt vedkommende ), ridning, sang og musikkvideo innspilling, vi kjørte en Hummer Limo og hadde en fest for henne etterpå.

En innholdsrik dag med andre ord, og nå kommer et bildedryss fra denne fine dagen vi hadde :)Alle jentene fikk hver sin Hello Kitty goodiebags :) Det er stas =)Bruden ble drikki ut, hun koste seg masse og fikk vært med på mange kjempe morsomme overaskelser, og alle var kjempe fornøyde :)
Jeg håper jeg får opplevd og bli overasket noen gang, det virker jo kjempe morro :)

Har du vært på utdrikningslag før?

Evt. hva gjorde dere?

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits