Kvalitetstid på en fredag =)

Happy friday folkens ;)

Jeg tok helg igår og kan ikke si annet enn at det er bare helt tipp toppers :)
Jeg har skikkelig langhelg og skal nyte den maksimalt!

Idag har jeg hatt tidenes laaaaaaange morning. Den startet litt før kl.0600, fikk ikke sove så ble liggende å lese litt og plutselig så sluknet jeg. Også våknet jeg litt etter 08.00 og lå i sengen og leste litt.
Fikk det for meg at det var på tide å stå opp i 09.00 å stryke babyklær og babysengetøy. Så jeg har kost meg en times tid med det.

Det beste med fridager er at du kan lage deg en kopp te og bare nyte stillheten rundt deg, har du et godt blad å lese, kan det faktisk ikke bli bedre.

Jeg har hatt kvalitetstid med Babydrøm idag :)

Jeg kjøpte det for lenge siden, men har ikke tatt meg tid til å lese det før idag.
Jeg liker godt det bladet der, nok av informasjon og tips og råd til deg som er gravid.

Leser du Babydrøm?

Idag går dagen med til litt 17.mai forberedelser. Også skal jeg se om jeg ikke får tatt meg en tur på gardinjakt til barnerommet. Jeg har noe i tankene, men vi får se hva jeg ender opp med.

Hva er dine planer for dagen?

Nobdy has spoken out loud yet

prinsessen

16.05.2014 kl.10:52

Gud så deilig! Ser ut som du virkelig koser deg <3

Annette

16.05.2014 kl.11:56

prinsessen: Jeg storkoste meg ;)

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits