Gravid på fisketur!

Heisann =)

Det er endelig mandag igjen. Kom nylig hjem fra jordmorkontroll. Alt stod veldig bra til som vanlig, litt høyt blodtrykk, men ikke noe bekymringsverdig. Så det er godt å se at alt er som det skal være :) Ingen ting er bedre enn det.

Jeg har hatt en slitsom natt, sovet dårlig og ligget vondt så nå sitter jeg her og gjør mitt beste for å holde øynene oppe, men det er ikke lett. Jeg ser for meg at jeg kommer til å duppe av om ikke lenge. Hehe...

Igår var jeg på fisketur med verdens beste og niesen vår. Vi dro til Lisleherad og fikk to fisk. Været var helt nydelig og vi koste oss veldig ved vannkanten.

Jeg har vært veldig lite på fisketurer opp igjennom årene, men jeg syntes det er gøy å være med og spesielt siden min bedre halvdel er så ivrig på fiskefronten. Dette er jo en av hans store hobbyer, så da må man være med. Også får man vært ute i naturen, noe som er kjempe deilig. Bildet over ser du hvor høygravid jeg er, og idag er det 40 dager til termin. Guriland jeg kan nesten ikke tro det.

Vesken på fisketur :) Hehe....

De siste dagene har jeg begynt å merke at det har kommet litt vann i kroppen. Anklene mine ser ikke ut og når jeg tar av strømpene på kvelden så ser man tydelig merke. Uff, det er så stygt. Heldigvis går det over, men jeg håper inderlig at det ikke blir ille. Men vi får se, det er mye rart og mange plager man skal igjennom som gravid.
Gleder meg til Lillemor er her ♥

Er du glad i å fiske?

2 speak out loud

Kristi Pedersen

19.05.2014 kl.12:14

så mange koslige bilder! :) jeg er veldig glad i å fiske :) håper mandagen din blir fiiiin <3

thefashionablemom

19.05.2014 kl.12:18

Åh så gøy med fisketurer! Har selv vært med på noen fisketurer, men klarte aldri fange noe. En ting var jeg flink på og det var at jeg klarte alltid å miste alle fluene som jeg skulle fiske med hehe :)

Annette

19.05.2014 kl.12:25

Kristi Pedersen: Tusen takk for det =) Ja, det er gøy å fiske. Har fått mer sansen for det etter at jeg ble sammen med min bedre halvdel.
Håper du også får en fin mandag =)

Annette

19.05.2014 kl.12:26

thefashionablemom: Ja, det er gøy innimellom =) Hehe...uff da, kjedelig å miste dem :)

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits