33 dager igjen!

Nedtellingen har startet for fullt her i huset og idag er det 33 dager igjen til termin. Herremin, hvor har egentlig tiden blitt av?

Selvom jeg syntes den har gått forholdsvis fort, så har den også gått litt sakte. Nå prøver jeg å nyte siste tiden som barnløs, mon tro hvordan det blir når babyen er her :)

Det er 33 dager igjen og jeg merker ting blir tyngre og ting utføres i sneglefart. Jeg har hundre ting jeg gjerne skulle ha gjort, men fordi man har vondt her og der og kjenner ubehageligheter hele tiden, føler jeg minimalt blir utført og planene man har går rett i dass.
Det er virkelig nå jeg merker kroppen forandrer seg. Vann fylles opp i kroppen og anklene mine er så tjukke at de ikke ligner grisen.
Magen vokser, men fortsatt kan jeg bruke mine vanlige bukser jeg brukte før jeg ble gravid. Slå den du ;)
Lillemor spreller og en fot og en hånd kommer ofte ut her og der og plutselig føles det ut som jeg mister pusten fordi hun har gitt meg et realt kick i ribbenene.

Nå merker jeg hvor deilig det er og ha på seg behagelige klær og jeg bruker behagelige klær så fort muligheten byr seg..hehe....Likevel prøver jeg å kle meg fint, men idag har vi vært på en slags friluft bursdag og da kunne jeg fint ha på meg litt behagelige klær, samtidig som jeg ikke følte meg så aller værst også.

Her er meg, ei høygravid, sliten, men glad frøken :)

Sykehusbagen har jeg begynt å planlegge, jeg har en sånn følelse på at lillemor kommer til å komme før, men man vet jo ikke. Listen over hva jeg skal ha med meg er notert ned og jeg vurderer å pakke den snart, så er den klar. Litt tidlig kanskje, men det gjør ingen ting om den står der klar :)

Har du noen gode tips over hva jeg bør ha med i sykehusbag`n og hva jeg bør styre unna?

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits