Fantastisk helg på Notodden!

I helgen var Notodden varmest i landet i følge radioen. Og jeg skal nok tro på det for det var sykt varmt i helgen. Phuuu...

Vi hadde besøk av gutta krutt, våre herlige nevøer Filip og Feliks.
De var på overnattingsbesøk hos oss og vi koste oss veldig. Minstemann hadde også bursdag så vi måtte gjøre litt ekstra stas på han.

Vi var på åpningen av uteområdet Bok&Blues huset med konserter og lek, så var vi på Follsjø og gutta fikk badet og kost seg, mens jeg dinglet med føttene i vannet.
På kvelden bakte jeg bursdagskake og vi grillet og feiret litt bursdag, spilte dart og avsluttet med film.

Med andre ord var helgen helt perfekt :)

Her er det flotte Bok&Blues huset.

Gutta koser seg med live musikk :)

Sol og bading på Follsjø. Vannet var nydelig, mye varmere enn forventet. Jeg tror verdens beste sa at det var rundt 20 grader. Og det er jo kjempe deilig :)

Siden de skrøt sånn av det deilige vannet, var det av med skoene og føttene i vannet. Dette måtte jeg jo kjenne på.

Det var godt å få kjølt ned de vannfylte føttene :)Gutta krutt hoppet og stupte og lekte seg ♥

Så var det grilling av hamburgere, pølser og mais kolber og alle fikk spist seg gode og mette :) Viktig å få i seg litt mat i denne varmen. Man glemmer litt at man er sulten.

Og så var det duket for bursdagskake, bursdagsang og bursdaggave :) Det er morro med bursdag =)

Søndagen dro vi til Drammen med gutta for å feire familiebursdag for begge to, det var koselig å se alle sammen igjen :)

Badet du i helgen?

Hvor varmt i vannet var det der du badet?

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits