En gjesp må til!

Hei dere :)

Jeg må bare vise dere et herlig bilde av Elodi dagen vi kom hjem fra sykehuset.

Bilturen fra Skien til Notodden tok på, så en real gjesp var på sin plass ;)

Vi nyter den nye tilværelsen og blir kjent med jenta vår hver eneste dag :)

Hvordan står det til med dere?

3 speak out loud

Linn Therese Dagsland

29.06.2014 kl.20:39

Fin søndagskveld til deg, skjønne du ❤

Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe :-)

Like fint hadde det derimot ikke hver om du hadde sett hvem jeg var NÅ, for jeg sitter i skrivende stund her helt utrolig sliten i fingerene. Haha, jeg tuller serriøst ikke! Etter forrige innlegg kjente jeg at jeg hadde antrengt meg for at det skulle bli bra. Jeg har nemlig hatt et internt prosjekt gående i et par måneder der jeg har bestilt sommerklær fra mange forskjellige nettbutikker, og sammenlignet dem. På den måten har jeg kommer frem til den som er best både på pris, kvalitet, levering og kundeservice! :-D For å finne ut hvem som "vant testen" kan du klikke deg inn på bloggen min, og bla ned til innlegget. Eller du kan komme direkte til det ved å klikke her: http://www.vektlofterjenta.com/2014/06/28/mitt-beste-tips-til-deg-som-vil-friske-opp-sommergarderoben-billig/ )

❤Ellers ønsker jeg deg en herlig helg videre!

Mrs.Xhaferi

29.06.2014 kl.21:45

Så utrolig nydelig prinsesse med prinsessenavn <3

Annette

01.07.2014 kl.17:52

Mrs.Xhaferi: Tusen takk søte deg :) Er Elodi et prinsessenavn? Det visste jeg ikke :)

asta

02.08.2014 kl.11:54

Og der var det full slutt på bloggingen?

Annette

12.08.2014 kl.11:09

asta: å neida! Tiden har bare ikke strukket til med baby og sommerferie :) Sterkere tilbake kommer jeg!!

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits