Back in business!

Heisann kjære lesere og følgere :)

For en fantastisk sommer det hat vært. Den har vært helt magisk og overveldende :)

Som dere vet har jeg blitt mamma for første gang, og det er en fantastisk fin gave. Jeg har kost meg utrolig masse med vår lille vakre Elodi og blitt kjent med henne for hver dag.
Vi har reist endel i sommer og vært både i Sverige, Danmark og Tyskland, så Elodi har opplevd mye på de få ukene hun har vært i denne verden.
Bloggingen har derfor blitt nedprioritert. Det er gøy å være mamma, det er spennende å være mamma, men det er også litt slitsomt..hehe..det er vel ikke til å stikke under en stol.
Men jeg er overlykkelig for og ha bært frem et lite barn til denne verden, det er helt fantastisk og veldig overveldende.

Etter et par måneder fraværende fra bloggen tenker jeg å gjøre et tappert forsøk på å starte på igjen. Jeg må jo innrømme at jeg har savnet bloggingen endel, men tiden har ikke strukket til og vi har vært så mye på farten og å bli kjent med lillemor har vært høyst prioritert.

Hvordan står det til med dere?

Har dere gjort noe spennende i sommer?

Nå sitter jeg og koser meg med litt dåpsforberedelser, det er ikke lenge til lillemor skal døpes og det krever litt planlegging selvom vi skal gjøre det ganske enkelt. Så nå har a mor litt kvalitetstid med seg selv, mens lillemor er med pappaen sin på sopptur :)

Vi blogges igjen snart!

Ha en fin dag =)

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits