Krossobanen!

I begynnelsen av august var den fine familien min på tur opp med Krossobanen som ligger i Rjukan. Jeg hadde aldri vært der før, og denne fredagen bestemte vi oss for å ta turen.

For en fantastisk fin natur opplevelse. Krossobanen er en taubane som frakter deg opp til flott norsk natur med nydelig utsikt mot Gaustadtoppen.

Vi gikk et par timers tur og nøt virkelig dagen her oppe.

Lillemor storkoste seg hun også både i vognen og i Babybjørnen. Vi endte turen våres på cafèn hvor vi koste oss med is og cola :)

Det er helt utrolig hvor mye oppmerksomhet man får med en baby tilstede. Alle snur seg etter lillemor og syntes hun er så vakker. Det varmer jo mammahjertet mitt skikkelig, for jeg syntes jo selvfølgelig hun er verdens vakreste ♥ Hun er ei lita frøken og mange tror hun er mye mindre enn hun egentlig er. Jeg husker når hun var fire uker gammel, da var vi i Langesund og spiste på en restaurant. Der var det ei som trodde hun bare var 1 uke gammel..hehe....

Jeg er sikker på at vi kommer til å ta turen opp med Krossobanen igjen, neste sommer har vi snakket om å gå opp til Gaustadtoppen.

Har du tatt Krossobanen i Rjukan?

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits