Skjønnheten & Udyret

Hei på dere =)

Denne uken har vært hektisk, mandag og tirsdag var jeg i elendig form med kraftig forkjølelse så jeg lå stort sett som et slakt på sofaen. Tirsdag opererte jeg armen min så jeg var litt redusert etter det.
Igår var Elodi og jeg hos mammaen min. Hun passet Elodi noen timer slik at jeg fikk gjort noen ærender :)

Fredagen som var dro jeg til Oslo og traff to venninner. Dette var første gangen jeg skulle være borte fra jenta mi i sååå mange timer. Det gikk kjempe bra, Elodi koste seg sammen med pappaen sin, mens jeg var og så Skjønnheten & Udyret.

Det er 15 år siden jeg så denne musikalen i London, og som jeg har skrevet før så er dette den musikalen jeg har likt aller best, så jeg hadde veldig høye forventninger. Vi var på indisk restaurant før musikalen, og jeg kan ikke huske sist indisk smakte så godt. NAM!

Jeg elsket musikalen, den var enda bedre nå enn slik jeg husket den for 15 år siden. Den var fabelaktig og gav meg gåsehud flere ganger. Jeg ville aldri at den skulle ta slutt. Jeg skulle gjerne dratt og sett den igjen jeg :)

Elodi var sammen med pappaen sin i 10 timer den dagen, dette syntes jeg gikk kjempe bra. Selvfølgelig savnet jeg henne og jeg tenkte på henne hele tiden, men det var veldig godt å få være Annette en liten stund og ikke mamma.

Det var veldig rart å sette seg i bilen å kjøre vekk fra både lillemor og verdens beste.

Og gjett om det var godt å komme hjem til vesle jenta mi igjen, men da sov hun som en sten og jeg hadde ikke hjerte til å vekke henne bare for at jeg skulle kysse og kose på henne..hehe...Det var godt å være hjemme igjen hos min fine familie ♥

Har du vært og sett Skjønnheten & Udyret?

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits