Babykino!

God kveld i stugo =)

Idag har vi vært en tur i Drammen, vi besøkte kollegaene mine på jobben og etterpå dro vi og besøkte søsteren min og nevøene mine, broren min var også der, så det var utrolig koselig.

Her om dagen var vi på babykino med ei venninne. Det syntes vi var kjempe morro. Så det frister absolutt til gjentagelse.

Det var bare oss fire i salen og det var litt deilig egentlig. VI fikk ikke med oss så mye av filmen for det er en stund siden vi hadde sett hverandre, så det ble masse skravling og bebisene våres krevde også litt oppmerksomhet, men babykino det skal vi på igjen =)

Frøkna mi og jeg klare til avreise :) Elodi er trøtt og klar for å sove i bilen..hehe..

Har du vært på babykino?

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits