Notodden er en flott by!

God lørdagskveld :)

Hvordan har du hatt det idag?

For et fantastisk vær vi har hatt her på Notodden idag. Solen har varmet altfor kraftig og det har vært hele 24 varmegrader her, herlig med slike høstdager, men det har minnet mer om sommer.

Det blir mye gåturer om dagen med baby i hus. Elodi har begynt å like seg veldig godt i vognen sin, og sovner rett som det er der, og det er litt deilig.

Notodden er en utrolig fin by og på trilleturene våre så blir det litt knipsing av bilder når jeg kommer over flotte motiver :)

Her er et bittelite bildedryss av den fine byen jeg bor i =)

Adminie, jeg er litt usikker på hva dette flotte huset brukes til, men jeg tror det eies av Hydro. Mulig det er et selskapslokalet, men jeg er ikke sikker.

I alle gater går man stadig vekk forbi disse, jeg liker når det er gammeldags preg over ting.

Brattrein er et hotell og spa, det ser så koselig ut der, men jeg har aldri vært inni der. Jeg vet det holdes endel brylluper der :)

Bergbys har vi også her, der har jeg bare vært èn gang og spist, men her om dagen da lillemor og jeg var på en liten kjøretur, kjørte vi innom Drive in og kjøpte sjokolade milkshake. Nam!

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg flyttet hit, det er en så koselig by og menneskene her er så hyggelige. =)

Har du vært på Notodden?

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits