Lørdagskveld hos oss =)

Dagen idag har vært meget avslappende hos oss :)
Vi var en liten tur på Tuven senteret, ellers har vi bare kost oss hjemme, lekt, sunget, vasket klær, fyrt i peisen og sett litt tv.

Lillemor har badet, noe hun elsker :)

Vi lekte oss litt i speilet på badet, det er utrolig morro å se seg selv i speilet ;)

Da vi var i butikken idag fikk jeg så utrolig lyst på sjokolade, men jeg klarte ikke å velge så da tok jeg begge to jeg :)

Har du smakt disse?

Jeg måtte åpne begge to å smake på deg, og begge er favoritter :) Yummi!

Nå er jeg også akkurat ferdig med å lage takkekort i forbindelse med dåpen, så jeg gleder meg til dem dumper ned i postkassen min slik at jeg kan begynne å skrive de personlig :)

Ha en fortsatt fin kveld da dere :)

2 speak out loud

Lise.

11.10.2014 kl.22:17

så søt hun var :) Ønsker deg en fin kveld videre =) Stikk gjerne inn på bloggen min og legg igjen en kommentar på det nyeste innlegget der :)

Elise Karlstrøm Bjørnstad

11.10.2014 kl.22:19

Så utrolig koselige bilder! :) Håper dere har hatt en kjempefin kveld!

Annette

11.10.2014 kl.22:50

Lise.: Tusen takk =)

Annette

11.10.2014 kl.22:51

Elise Karlstrøm Bjørnstad: Tusen takk for det =) Hyggelig at du syntes det! Ha en fin kveld du også, her er det snart drømmeland ;)

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits