Mine favoritt nettbutikker: BABY

Jeg er nok ikke alene om å surfe innom forskjellige baby og barne nettbutikker.
Da jeg ble gravid brukte jeg endel tid på å surfe etter baby klær og baby utstyr og var innom veldig mange forskjellige nettbutikker.
Nå som jeg har fått prinsessen min, er jeg fortsatt og surfer i nettbutikker innimellom :)
Jeg syntes det er mye morsommere å shoppe til lillemor enn det er å shoppe til meg.

Jeg tenkte jeg skulle dele mine nettbutikk favoritter med dere.

Childrensalon.com er en stor favoritt. Her har de masse lekkert på den eksklusive fronten. Det har for det meste blitt kikking, men jeg må innrømme at jeg har klikket hjem et par godbiter. Et lite tips til rimelige designere er: Mayoral, Petite bateau, Emilie et rose og Gant.

Barnelykke.no har utrolig fine Tutu skjørt fra Angel`s face. De finnes i alle regnbuens farger og er kjempe lekre. De har også masse fint innen hårpynt og leker. Det er verdt og ta turen innom.

Babystore.no har også utrolig mye fint. De har massevis av merker, rimelige som dyre og utvalget deres er bredt noe jeg liker. De har ofte salg og tilbud så man kan gjøre noen kupp.

Babyshop.no har praktiske ting og fine ting og hvis jeg ikke er i Drammen eller Sandvika så er det kjekt å klikke hjem produkter fra nettbutikken, men utvalget i nettbutikken er langt ifra så bra som i selve butikkene. Det er et minus, men utover dette så får du det nødvendigste der.

Zara.no er også en stor favoritt. De har mye lekkert til en rimelig penge syntes jeg. Anbefaller absolutt turen innom og de leverer på døren din, det er gull :)
Har du en nettbutikk du anbefaller?

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits