Julemarked i Liseberg

God kveld =)

I helgen var min fine familie i Sverige og lørdagen tok vi en tur til Liseberg. Det var åpning av julemarkedet der og jeg elsker julemarkeder.

Elodi koste seg også og hun var så tålmodig og var med oss overalt. Det var massevis av boder, julehus og butikker og noen karuseller var også åpne. Det var julelys overalt og det lyste opp så fint når det begynte å mørkne. Også hadde de sprayet snø her og der, så man fikk skikkelig julestemning :)

Et lite bildedryss må jeg jo vise dere :)Elodi koste seg både i vognen og i babybjørnen =)

Vi handlet litt julegaver og noen kjempe gode skumboller. Julemarked er så gøy. Og om ikke så lenge reiser vi til Praha og den helgen vi kommer åpner det julemarked der også :) Åååå som jeg gleder meg =)

Jeg gleder meg sånn til jul jeg nå =)

Har du vært på julemarked i år?

6 speak out loud

Christine

19.11.2014 kl.21:12

Flotte bilder, fikk litt julestemning nå :)

Har ikke vært på noe julemarked ennå i år, men håper på skulle få til turen på julemarked i Seljord i år også. Syns julemarkeder er kjempekoselig :)

Ha en fin kveld!

Annette

26.11.2014 kl.19:08

Christine: Tusen takk =)
Julemarkeder er helt topp, når er det i Seljor foresten?

Beate Martinsen

07.01.2015 kl.19:01

Hei! Jeg leste på siden din her at du har vært i Paris. Kunne du tenke deg å dele dine Paris-erfaringer med VisitParis.no gjennom et lite intervju? Send meg en epost! Hilsen Beate.

Lurer

17.01.2015 kl.20:34

Noen av dere som har blitt syke siden det er brått slutt her?

Annette

01.02.2015 kl.20:18

Lurer: Overhodet ikke :) Jeg har bare ikke tid til blogging nå som jeg har blitt mamma oghar mye annet på tapeten ;)

Erika Irene Sørqvist

05.02.2015 kl.17:11

Håper du snart blogger litt igjen :)

Annette

09.02.2015 kl.22:31

Erika Irene Sørqvist: Tusen takk for det =) Det håper jeg også, jeg må bare få litt tid og skrive lyst igjen =) Koselig å høre :)

Speak out loud!

Annette

Annette

30, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits