Elsk på Babycottons!

Det er sikkert flere mammaer der ute som har hørt om det fantastiske merket Babycottons?

Babycottons er et merke med helt unik kvalitet, og bomullen som er brukt på plaggene er noe av det mykeste du kan få tak i.
Jeg elsker disse plaggene til lillemor og hun har hatt flere pysjer og bodyer.

Vi har en barnebutikk her på Notodden som heter Kolibri barneklær, de selger Babycottons, og for noen uker siden hadde de oppussingsalg, da kom a mor hjem med litt Babycottons til veslejenta si :)

Denne skjønne luen gleder jeg meg til lillemor kan bruke til sommeren. Hun kommer til og ha det veldig behagelig på hodet, for stoffet er så unikt og så fantastisk at jeg skulle ønske dere kunne kjenne på det igjennom dataskjermen ;)

Jeg har en stund silket på håndklær også, og siden det var salg og lillemor trengte flere håndklær, kom jeg hjem med ett også. Er det ikke søtt?

Nå kommer snart vår og sommer kolleksjonen deres også og der er det en jakke jeg ønsker meg, håper den kommer snart i butikk :)

Ellers sitter jeg og nattrangler, mens verdens beste ligger snorkende i sengen.
Jeg har endel arbeid å gjøre så innimellom bruker jeg kveldene til å jobbe, men jeg skal gi meg om ikke så lenge for jeg har jo ei frøken som våkner tidlig,eller det vil si i 8 tiden :) Så jeg må få i meg litt søvn jeg også :)

Håper dere syntes det er hyggelig at jeg stikker innom igjen, så får vi håpe at det fortsetter slik :)

Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal blogge om heller fremover. Det blir mye hverdagslige ting, og babystuff, men hva mer liksom?

Har du noen tips eller ønsker, fyr løs!

Ha en fortsatt fin kveld og god natt =) 

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

31, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits