Barnebursdag er gøy!

Hei hei :)

Det har værtfryktelig hektisk idag og jeg har fortsatt ikke landet etter dagens aktiviteter.
Først dro lillemor og jeg til Kongsberg senteret for å handle bursdagskort, så dro vi på babysvømming. Og det var siste gangen på trinn 2, så lillemor fikk diplom og greier.

Etter babysvømming dro vi hjem og da var det mating, dusjing og pynting av både babykropper og voksenkropper for vi har nemmelig vært i barnebursdag idag til niesen min.

Hun fylte tre år på mandagen som var og idag feiret vi henne, det er alltid så gøy med bursdager syntes jeg. Og søte niesen min var så fornøyd.

Lillemor er glad i å pynte seg og jeg hadde nesten glemt denne kjolen som hun fikk i barselgave. Eller jeg hadde ikke glemt den, men jeg trodde den var mye større og at den ikke ville passe før til sommeren, men der tok jeg feil for nå passer den helt perfekt.

Det er stas å ha på kjole og hårbånd :)

Og idag gikk for jakke istedenfor kjøredress. Også hadde hun på seg bamselue så hun var riktig så fancy idag skal jeg si dere ;)

Nå tenkte jeg å prøve å lande litt, så det blir tid med kjæresten nå, også skal jeg prøve å ta tidlig kvelden (vi får se hvordan det går..hehe..)

Hva har du gjort idag?


 

3 speak out loud

mestbilder

25.03.2015 kl.21:50

For en nydelig jente! Likte kjolen <3

Iselin Renée

25.03.2015 kl.21:58

så koselig :)

Annette

26.03.2015 kl.22:36

mestbilder: Ååå tusen hjertelig takk =)

Annette

26.03.2015 kl.22:37

Iselin Renée: Ja, veldig koselig =)

Speak out loud!

Annette

Annette

31, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og jobber fortiden som Prosjekt ansvarlig for Peri Norge. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits