Innholdsrik søndag =)

Heisann solstråler =)

Hvordan står det til med dere?

Jeg har de siste ukene funnet ut at jeg har alt for mye sko, vesker og dill dall, så jeg har tatt en skikkelig opprydding i det siste. Solgt unna masse og blitt kvitt masse, utrolig godt er det, men jeg har fortsatt mye igjen som jeg ønsker og bli kvitt.

Hvem trenger vel 300 par sko? Og 100 vesker?

Ikke jeg, jeg har andre verdier å sette pris på enn sko og vesker. Dessuten får jeg ikke brukt over halvparten en gang, så det er det jeg har drevet med de siste ukene.
Solgt unna på nettet, hatt ryddesalg og garasje salg og idag har jeg hatt stand på Kadettangen antik&bruktmarked.

Jeg fikk god hjelp av ei venninne, og hadde nok aldri klart det alene uten henne.

Vi var der kl.0800 idag tidlig, og rigget opp og da jeg skulle gå tilbake til hallen etter og ha parkert bilen, måtte jeg bare knipse dette fantastiske morning bildet. Åååå vår assa :)

Det var ganske allright å stå der, og jeg hadde igrunn ingen tro på at jeg kom til å få solgt noe, men det fikk jeg. Mye bedre enn forventet så det var utrolig gøy. 

Jeg har fortsatt masse igjen, så nå skal jeg undersøke om det er noen bruktmarkeder jeg kan stå på her på Notodden og omegn eller Kongsberg. Vet du om noen?

Nå nyter jeg søndagskvelden med P.S I Love You på tv`en, herreGud den er så trist...buhuu...

Hvordan har helgen din vært?

 

Nobdy has spoken out loud yet

Speak out loud!

Annette

Annette

31, Notodden

Jeg er ei glad og sprudlete jente med masse ben i nesen som liker interiør, mote, make-up, trening, venner, shopping og champagne. Ja, med andre ord, alt som er gøy og verdt å få med seg. Jeg har en bachelorgrad i varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI Oslo og er fortiden hjemme i mammapermisjon med min nydelige datter på 9mnd. Jeg er opprinnelig fra Drammen, men kjærligheten fikk meg til Notodden :) :) Og nå skal jeg gifte meg med mannen i mitt liv <3 For kommersielle henvendelser, send meg en mail på constanceline@hotmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits